Over ons

StuniQpools is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van op maat gemaakte zwembaden. Wij zijn een familiebedrijf dat is opgericht door Marco van Dijk, een ervaren zwembadbouwer met meer dan 20 jaar ervaring in de sector. Vanuit een passie voor zwembaden streven wij naar de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid. StuniQpools werkt samen met een team van vakmensen die uw zwembadproject van A tot Z verzorgen, en voor u een droom zwembad creëren.

Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke aanpak, onze flexibiliteit en onze creativiteit. Wij luisteren naar uw wensen en behoeften en maken een zwembad dat volledig aansluit bij uw stijl, budget en tuin. Wij werken met HDPE, een kunststof die 100% waterdicht, UV-bestendig, recycleerbaar en tevens milieuvriendelijk is. Wij kunnen uiteraard elke vorm en maat zwembad maken die u wenst, en uw zwembad afwerken met diverse opties zoals jetstreams, verlichting, en verwarming.

 

Uniek

Bij StuniqPools hebben we een team van hoogopgeleide professionals met uitgebreide ervaring in het ontwerpen en bouwen van zwembaden. Onze expertise stelt ons in staat om jouw droomzwembad werkelijkheid te laten worden.

Duurzaam & Kwaliteit

We gebruiken alleen hoogwaardige materialen en hanteren strenge bouwnormen om ervoor te zorgen dat jouw zwembad lang meegaat. Ons vakmanschap is ongeëvenaard, en we besteden veel aandacht aan de kleinste details om ervoor te zorgen dat het eindresultaat aan al jouw verwachtingen voldoet.

Service

Bij StuniqPools streven we naar de hoogste klanttevredenheid. We luisteren naar jouw wensen en zorgen voor duidelijke communicatie gedurende het hele bouwproces. Ons vriendelijke team staat altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij elke stap.

Onderhoud en reparatie

Wij zijn niet alleen uw partner voor het aanleggen van uw zwembad, maar ook voor het onderhoud en de reparatie ervan. Wij bieden verschillende onderhoudscontracten aan om uw zwembad in optimale conditie te houden. Wij staan natuurlijk ook altijd klaar om eventuele problemen op te lossen.

Wij van stuniQpools zijn trots op de vele tevreden klanten die we hebben mogen helpen met hun droomzwembad. U kunt onze referentieprojecten bekijken om inspiratie op te doen voor uw eigen zwembad, en deze ook bellen om van hen te horen hoe tevreden zij zijn.

Wilt u meer weten over ons bedrijf en onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op via ons online formulier of bel ons op 085-0602938. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek en een offerte op maat.

Stuniqpools is meer dan alleen een zwembadbouwer. Wij zijn uw partner voor een uniek en duurzaam zwembad op maat.

We staan u uiteraard graag te woord

Scroll naar boven