Overkappingen

Om uw tuin en om het complete plaatje af te maken (en om tijdens regen ook te kunnen blijven genieten van uw tuin met zwembad), bouwen wij meestal ook op aanvraag een overkapping.

Een overkapping is een houten constructie die uw terras of zwembad overdekt. Een overkapping biedt u bescherming tegen zon, regen en wind, zodat u langer kunt genieten van uw buitenruimte. Een overkapping geeft uw tuin en zwembad ook meer sfeer en privacy.

StuniQpools bouwt overkappingen op maat, volledig aangepast aan uw wensen en stijl. Wij werken met hoogwaardig hout dat bestand is tegen weersinvloeden en insecten. Wij kunnen elke vorm en maat maken die u wenst, en uw overkapping afwerken met diverse opties zoals verlichting, verwarming, screens, …

Wilt u meer weten over onze overkappingen of wilt u een offerte aanvragen voor uw eigen overkapping op maat? Neem dan gerust contact met ons op via ons online formulier of bel ons op 085-0602938. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek en een offerte op maat.

Stuniqpools is meer dan alleen een zwembadbouwer.

Hieronder vindt u een overzicht van onze diensten:

Contact

Wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op via ons online formulier of bel ons op 085-0602938. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek en een offerte op maat.

StuniQpools is meer dan alleen een zwembadbouwer. Wij zijn uw partner voor een uniek en duurzaam zwembad op maat.

Scroll naar boven