Sauna's

Laat u verleiden door de onweerstaanbare charme van een op maat gemaakte (Finse) sauna van StuniQpools. Ontdek de ultieme luxe wellness-ervaring die wij u kunnen bieden. Met vakmanschap en oog voor detail creëren wij prachtige saunaruimtes die naadloos aansluiten bij uw persoonlijke wensen en behoeften. Elk ontwerp wordt zorgvuldig op maat gemaakt, waarbij we gebruikmaken van hoogwaardige materialen. Of u nu droomt van een compacte thuis-sauna binnen uw huis of een sauna in de nabijheid van uw zwembad buiten, StuniQPools garandeert ongeëvenaarde kwaliteit en comfort.

Wat maakt een Finse sauna zo bijzonder? De Finse sauna’s vinden hun oorsprong in Finland, waar ze vroeger sauna-kuilen maakten met stenen en hout eromheen. De temperaturen in deze kuilen konden oplopen tot wel 100 graden Celsius. Zelfs vandaag de dag ligt de gemiddelde temperatuur van een Finse sauna rond de 90 graden Celsius. Dankzij de lage luchtvochtigheid, die tussen de 20 en 30 procent ligt, voelt deze intense hitte ontspannend aan. U zult niet oververhit raken, omdat uw lichaam de warmte absorbeert en u gaat transpireren. In een Finse sauna wordt warmte overgedragen via hete lucht, in tegenstelling tot infraroodstraling die direct op de huid werkt zonder een tussenmedium zoals lucht.

Voordelen van een Finse sauna

Wat zijn de voordelen van een Finse sauna thuis?

Het is de ultieme manier om te ontspannen; de warme temperaturen zorgen ervoor dat uw spieren zich ontspannen en u zich kunt terugtrekken in uw eigen wereld. Hier kunt u volledig tot rust komen.

Naast ontspanning biedt een Finse sauna ook tal van voordelen voor uw gezondheid en weerstand. Tijdens een saunasessie traint u namelijk uw afweersysteem. De temperatuurverschillen die ontstaan, stimuleren uw lichaam om afweerstoffen aan te maken. Via het zweet dat vrijkomt tijdens een sessie in de Finse sauna worden afvalstoffen afgevoerd. Op deze manier kunt u zich na een sessie als herboren voelen en zowel fysiek als mentaal weer vol energie zijn.

Wilt u een Finse sauna buiten laten aanleggen? Naast de mogelijkheid om een Finse sauna binnen te realiseren, willen we u graag wijzen op de optie om een Finse sauna buiten te creëren. Of u nu kiest voor een traditioneel houten huisje of een moderne design sauna, er zijn talloze manieren om een Finse sauna in uw tuin te integreren.

Met een buitensauna creëert u een heerlijke plek in de buitenlucht waar u ongestoord kunt ontspannen, terwijl deze toch dicht genoeg bij uw zwembad en woning is om gemakkelijk een saunasessie in te plannen.

 StuniQpools adviseert, bouwt en installeert de sauna bij u thuis, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw eigen stukje paradijs.

Contact

Wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op via ons online formulier of bel ons op 085-0602938. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek en een offerte op maat.

StuniQpools is meer dan alleen een zwembadbouwer. Wij zijn uw partner voor een uniek en duurzaam zwembad op maat.

Scroll naar boven