Uniek(e) buitenzwembaden

Heerlijk en in alle rust genieten van uw eigen privé buitenzwembad: wie wil dat nou niet? Aan uw conditie werken door baantjes te trekken, gewoon lekker spelen met de kinderen of even onthaasten door met een wijntje of heerlijk koud biertje langs de rand van uw eigen zwembad te chillen.

Bovendien geeft het aanleggen van een luxe buitenzwembad gelijk een meerwaarde aan uw tuin. Met een zwembad op maat, gemaakt door StuniQpools, zult u dagelijks genieten!

Onderhoud en reparatie

Wij van StuniQpools staan u vanaf het begin af aan bij, en realiseren samen met u uw droom zwembad. StuniQpools verzorgt het gehele traject: van de benodigde bouwtekeningen tot het aansturen van de technici.

We zijn in staat om het complete ontwerpproces te verzorgen of u te ondersteunen bij het ontwerp. We houden altijd rekening met uw persoonlijke wensen en gebruiken onze ervaring en expertise om het mooiste en meest geschikte duurzame buitenzwembad op maat voor u te bouwen.

Doordat wij met louter ervaren vakmensen werken kunnen wij voor U elk gewenst model aanleggen. Een bouwkundig zwembad geeft u oneindig veel mogelijkheden. U bent dus niet gebonden aan een bepaalde maatvoering.

Verlichting en jetstreams

Waar u ook voor kiest, u bent verzekerd van een goede kwaliteit. Maat, vorm, waterniveau, diepte, trappen, techniek, de manier van verwarmen, en kleur: U bepaalt het allemaal zelf…

Algemeen onderhoud

Wij zorgen ervoor dat uw zwembad schoon en helder blijft door regelmatig de filter te reinigen, de waterbalans te controleren en de juiste chemicaliën toe te voegen. Wij kunnen eventueel ook het vuil uit uw zwembad verwijderen met een elektrische of automatische zwembadstofzuiger¹.

Winterklaar maken

Wij bereiden uw zwembad voor op de winter door het waterpeil te verlagen, de leidingen af te sluiten en te beschermen tegen vorst, de filterinstallatie schoon te maken en te ontkalken, en een winterdek over uw zwembad te plaatsen.

Reinigen

Wij reinigen uw zwembad grondig aan het begin en aan het einde van het seizoen door de wanden en de bodem te schrobben, het water te verversen en te behandelen, en eventuele algen of kalkaanslag te verwijderen.

Advies

Wij geven u graag advies over hoe u uw zwembad het beste kunt onderhouden, welke producten u nodig heeft, en hoe u energie en kosten kunt besparen. Wij kunnen ook een onderhoudsplan op maat voor u opstellen.

Winterdek

Wij leveren en installeren een winterdek voor uw zwembad om het te beschermen tegen vuil, bladeren, insecten, regen en sneeuw. Een winterdek vermindert ook de verdamping van water en chemicaliën, waardoor u geld bespaart.

Roldek

Wij leveren en installeren naar wens een roldek voor uw zwembad om het af te dekken wanneer u het niet gebruikt. Een roldek zorgt voor meer veiligheid, minder warmteverlies, minder verdamping, minder vervuiling en minder onderhoud.

Contact

Wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op via ons online formulier of bel ons op 085-0602938. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek en een offerte op maat.

StuniQpools is meer dan alleen een zwembadbouwer. Wij zijn uw partner voor een uniek en duurzaam zwembad op maat.

Scroll naar boven